Furujika kérdése:

Van egy Fuji FinePix S3300 fényképezőm,2 éve vettem. Már az elejétől Varta újratölthető elemet használok hozzá, mostanában túl hamar merülnek le. Mi ment tönkre? Ld. Még lent.

Figyelt kérdés
A feltöltött elemeket beraktam a gépbe, kb. 2,5 hónappal később akartam használni, de a 4 elemből 3 teljesen lemerült, így nem kapcsolt be. Régen nem volt ez így. Az elem használódott el? Ha fel tudom tölteni őket, akkor semmi bajuk? Kell új elemet vennem?

2014. aug. 3. 12:10
 1/1 tundernita válasza:
szia. tudnod kell hogy az elemek akkor is merülnek ha nem használod a gépedet, mert akkor is vesz fel valamennyi áramot. és az elemek bizony elévűlnek. szerintem vegyél új elemeket és ha nem használod a gépe feleslegesen ne tedd bele az elemeket. remélem segítettem.
2014. aug. 8. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!