A Nikon Coolpix L830-as jó választás lenne?
Figyelt kérdés
Már 2 éve járok hobbi szinten fotózni, jelenleg Canon PowerShot SX160 IS-sel. Komolyabb gépre szeretném cserélni, olyan 50-60. 000 Ft értékben. Fontos a nagy zoom, ugyanis vadakat szeretnék fotózni, de szuperzoomos fényképezők közül egyedül a Coolpix L830-at találtam megfizethető áron és sajnos több pénzem nincs rá, megjelenésre, meg tudásra is tetszik, de annyira nem értek hozzá, hogy biztos is lehessek a döntésemben ezért megkérdezem: Szerintetek a Nikon Coolpix L830-as jó választás lenne?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2014. júl. 13. 16:54
12/15 anonim válasza:
Miért vesztek L830-at ha egyszer még manuális beállítás sincs rajta...?
13/15 A kérdező kommentje:
Végül DLSR-t vettem egy jó tippmixnek köszönhetően, alig használtan vettem 2 objektívvel, de tökéletesen működik, imádom. :D
2014. júl. 25. 17:01
14/15 anonim válasza:
Márka, objektív, méretek, írd le :) kíváncsi vagyok!
15/15 A kérdező kommentje:
Canon eos 500D az egyik objektív 18-55-ös, a másik 75-300-as, hibátlan állapotban vettem 2000 expóval.
2014. júl. 26. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!