Canon eos 1100D vagy 1200D?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 12:35
11/15 anonim válasza:
Nekem volt még a legelején Sigma 18-200, én nem vettem észre ilyesmit (azt később igen, hogy milyen pocsék képet csinált). Ettől függetlenül az L-es objektívvel sem volt semmi gond.
Nem tudom, nálatok mi történt, lehet, hogy hibás az objektív?
12/15 anonim válasza:
Valami gond van azzal a vázzal, ami lassul az objektívtől. 1100D-n használtam 70-200 f2.8 IS USM-et, azzal a nagy döggel is vígan elvolt.
13/15 anonim válasza:
Kipróbálom majd az én vázammal egy L-eset vagy más erő objektívet. Bár nem hiszem, hogy az enyémmel gond lenne, hiszen nagyon vigyázok rá. Mig a havernak kiesett a táskájából egyszer, és betonra érkezett. Túlélte az obi is és a váz is, csak ő kaptunk mikró szívinfarktust.
14/15 anonim válasza:
Az, hogy vigyázol rá, nem jelent semmit. Attól még az elektronikával lehet gond.
Szerintem sem normális, hogy lassul. Az azért nem nagy feladat, hogy az objektívból átvigye a jelet a gépbe. Nem hiszem, hogy ez változik attól, hogy milyen obkektív van rajta.
15/15 anonim válasza:
Nos, kipróbáltam, az enyémet is lassítja, de más obik nem. Szóval szerintem az objektív lesz a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!