Vélemény a képekről?
Én sem vagyok profi, viszont a képek nagyon annak látszanak! :D
Azt megkérdezhetem, hogy milyen gépet használsz, illetve hogy mennyi utómunka van a képeken?
Talán még sincs minden veszve és van a kezdők között olyan akiben van valami. Te azon kezdők közé tartozol akiben van valami és nem fél kihasználni. Van hova fejlődni, de egy olyan utat választottál amit kevesen, ne lépj le róla. Törekedj az igényességre, fejleszd a felszerelésed és a tudásod és ebből még nagyon sok minden kisülhet! Nem gondoltam, hogy egyszer ezt itt egy ilyen kérdésre le fogom írni, de ez egyáltalán nem rossz főleg annak ismeretében, hogy egy éve foglalkozol csak vele.
Szép fényeket!;)
Brutális képek :)
mennyibe fáj egy ilyen felszerelés amit leírtál?
Végre valaki, aki nem hívja magát Photographynak vagy Photo Artnak, és mégis nagyszerű képeket készít!
Jó a témaválasztás, a gépkezelés, van mondanivalójuk a képeknek, jó a szerkesztés és az utómunka is. Nem azt mondom, hogy nincs hova fejlődni, de rég nem láttam ilyen jó képeket itt.
Jók a képeid, egyediek, van hozzá érzéked. Nekem az egyetlen kivetnivalóm (és ez már csak egyéni ízlés kérdése), hogy ez már inkabb PS munka, mint tényleges fotózás, mert már jóval többet belenyúlsz a képekbe annál, amit én még szimpla utómunkának neveznék egy fénykép esetében.
De egyébként klasszak. Érdemes vele foglalkoznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!