A tima lapse-ezés miért, hogyan teszi tönkre a fényképező zárját?
Figyelt kérdés
Lehet ez ellen tenni valamit?2014. jún. 28. 05:41
1/6 anonim válasza:
Használod, kopik, tönkremegy.
Sokat használod, gyorsabban kopik, hamarabb tönkremegy. Nem olyan bonyolult a képlet.
2/6 anonim válasza:
Sajna ez ilyen. De ha nem vagy lóvés, vagy egy treflexeset nem akarsz szétbarmolni akkor csináld telefonnal. Ok, ok azzal nem lehet mindent, viszont cserébe semmi baja nem lesz! Sok telefonnak van korekt kamerája, szal erről, arról tudsz vele csinálni videót majd (virág, felhő, forgalom stb) wp, droidra van progi is.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem. És ha én állok ott, és készítem a képeket ugyanaz az eredmény.
Akkor ha van egy kompakt gépem, és azt videózásra(család, szülinap, kutya, nyúl, baromságok, triál) is használom(nem is olyan keveset), akkor az mennyire teszi tönkre a gépet?
2014. jún. 28. 09:23
4/6 A kérdező kommentje:
Ez most ugrott be. A zárat nem lehet cserélni? (Persze nem én, hanem szervízz/szakember).
2014. jún. 28. 09:41
5/6 anonim válasza:
A zárat lehet cserélni, viszont az sem olyan olcsó. Egy belépőszintű dslr esetében 20-30 ft körül van a zár. Amúgy egy kompaktban nincsen mechanikus zárszerkezet, szóval bármennyi képet készíthetsz vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Szóval a kompaktomat nem kell sajnálnom ?? :)
Ez nagyszerű hír! Egy canon powershot gép (konkrétan sx280 hs), akkor ezzel remek videóim lesznek! Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
2014. jún. 28. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!