Szerintetek van ebben az árban jobb (bridge) fényképező? (NAGYON SÜRGŐS)
Figyelt kérdés
ui: bocs a sürgetésért, csak vagy ma vagy holnap rendelném meg ha addig nem találok jobbat
2014. jún. 5. 07:29
1/6 anonim válasza:
180ezerért már DSLR gépet kapsz...
2/6 anonim válasza:
Alapból nem szeretek beleszólni DSLR-bridge vitába, úgy vélem, mindkettőnek megvan a maga helye és létjogosultsága, de 170 ezret kiadni egy bridge gépért erősen túlzás. Tudom, hogy tele van minden parasztvakítással (gps, wifi, 50*zoom, stb.) de a szenzora ugyanúgy 1/2.3" mint egy 20ezres kompakté. Ennyi pénzért már kapsz egy belépőszintű DSLR gépet, egy alap obival, ami durván hazavágja ezt a Sonyt.
Csak pl. hasraütés szerűen, így kora reggel:
3/6 anonim válasza:
Pl itt van egy kiváló ár érték aránnyal rendelkező Bridge gép
Igaz hogy használt, de az eladó szerint 700 expo van benne ami szerintem ezért az árért korrekt.
Régebben nekem is ilyen volt.
4/6 A kérdező kommentje:
130-ért veszem, és arra vayok kíváncsi, hogy van-e ennyiért jobb bridge gép. Nem érdekelnek a DSLR gépek
2014. jún. 5. 12:53
5/6 BazsiBácsi válasza:
Nézd meg a Panasonic Lumix FZ-200-at. Teljes zoomátfogáson végig fix f2.8 blende, újonnan magyarországon 130e körül mozog. Stabilizátorát dícsérik, és nem futottam át a Sony adatait, de a Panasonic biztos tudja ugyanazt.
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem evés a 24x-es zoom és mivel sokat utazom nem szeretnék annyit a manuális beállításokkal foglalkozni (PL: az FZ-200-on nem túl jó az auto-focus) tudom, hogy nagyon jó képeket csinál, de ahoz mindíg be kell állítani a helyzetnek megfelelően
2014. jún. 5. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!