Jó kompakt fényképezőket ki tud ajánlani nekem?
Sziasztok! 15-20 ezer forint körüli összegben keresek kompakt fényképezőgépet.(örülnék ha nikon/cannon/fujifilm lenne).Valaki tud ajánlani?
Már soknak utána néztem a neten,és nem tudom hogy rendelni éri-e meg vagy elmenni egy Euronicsba vagy Metro..vagy nmetudom :D Szerintetek?
Ebben az árkategóriában bármelyiket veszed rosszul nem jársz. A családban van egy Nikon kompakt (L25), illetve nekem van egy Canon A550-em (néhány helyre nem szivesen viszem a DSLR-t), mindkettő egész használható.
Ilyen árkategóriába akár a tescoba is bemehetsz, vagy méginkább az auchanba, vagy a médiába, mert ott nagy valószínűséggel meg is foghatod. Választ azt, amelyik jobban kézre esik.
Viszont megkérdezhetném, hogy miért van szükséged legalább 14MP-re? Tudom, hogy ez a média hülyesége, hogy minél tzöbb MP annál jobb, de valójában ez egy baromság. Nem lesz több minden a képen, A4-es fotó minőségű nyomtatáshoz 9MP elég, egy FullHD TV felbontása 2,1MP.
kompakt az csak az átlagparasztnak való.
gyűjtsél még.
Auchan újságban láttam tegnap egy Sony brigde gépet 35x optikai zoommal.
40ezer körül.elég jó vételnek tünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!