Milyen Fotóstáskát vegyek?

Figyelt kérdés

Most vettem egy tükörreflexes gépet de olyan táskám sajnos nincsen neki amivel mindennap magamnál tudnám tartani. Egy olyan táska kéne ami biztonságos (időjárás és ütődés álló)

és a gépen (a rajta levő objektívvel és még talán 1-2 objektíven (nem kötelező)) kívül elférjen még 2 nagyalakú füzet (vagy egy laptop), egy 1,5 literes palack és egy kb. 20x15x10-es uzsonnás doboz, alényeg hogy kényelmesen elférjek benne.

A fő szempont egyébként az hogy, ha kell GYORSAN előtudjam venni.

Valamennyire a kinézet is számít, de ez legyen az utolsó.

Előre is köszönöm!

2014. ápr. 15. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy ekkora legyen, de konnyen elokapd a gepet. A helyedben kettevalasztanam. Vennek egy olyat, amiben csak az aktiv gep van, es gyorsan ki tudom belole venni, meg egy masikat, amiben minden mas jol elzarva.
2014. ápr. 16. 08:35
 2/11 anonim ***** válasza:
LowePro Stealth Reporter sorozatból valamelyik? Felülről könnyen bele tudsz nyúlni és védi ami benne van. Persze komoly ütődéstől csak egy megfelelő bőrönd védi de abból meg nem tudod gyorsan elővenni. :)
2014. ápr. 16. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Pontosítsunk még. Markolatos gép? A gépen rajta volna az objektív? Milyen hosszú objektív? Aztán meg mekkora laptop?
2014. ápr. 16. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Kata DR 467
2014. ápr. 16. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Van ilyen.

Laptoptartós fotóshátizsák.

Mcgoat .

2014. ápr. 16. 21:38
 6/11 A kérdező kommentje:

Pontosítás: A gép markolatos rajta egy maximum 10cm hosszú objektívvel (de lehet hogy rövidebb), a laptop pedig akkora kb mint 2 db egymásra rakott Nagyalakú A/4-es füzet,

és kicsit átgondolva lehet, hogy nem kell hely a többi objektívnek, csak a gépnek amit gyorsan elő lehessen venni és amúgy kényelmesen elférjek benne.

2014. ápr. 16. 22:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Bocs ez valamiért lemaradt

1.válaszoló: Szétválasztani semmiképp nem akarom.

1. nem akarok mindenhova 2 táskával rohangálni egész nap.

2. Nálam nagy az esélye hogy így könnyebben ott hagyom valahol.

2.Válaszoló: Sajnos nem túl optimális, már néztem őket de nem ilyesmit keresek

(3.Válaszoló: Feljebb válaszoltam)

4.Válaszoló: Egyáltalán nem rossz, esélyesek között van, de még nem az igazi, nem találom elég gyorsnak az elővételt...

5.Válaszoló: egy linket esetleg kérhetnék? Kerestem, de nem vagyok benne biztos, hogy azt találtam amit ön mondott.

2014. ápr. 16. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:

1,5 literes palack nem fog belemenni, de a többi igen.

[link]

2014. ápr. 17. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem figyeltem eléggé, szerintem a másfél literes az, amitől minden gyári táska alkalmatlan lesz a feladatra. Gyanítom, ezt neked kell megtervezned, és McGoat megvarrja annyiért, amennyibe gyárilag kerülne, ha lenne ilyen. Gyakorlatilag egy álló formátumú oldaltáska (hátizsákból sosem lehet gyorsan elővenni valamit, kivéve, ha nem ahátadon van, hanem előtted az asztalon) kéne neked, egyik oldalán a másfél literes, a másik oldalán alul a kaja, felül a gép az objektívvel, hátul a laptop.

Ja, és a jó zárás és a gyors előkapási lehetőség is kissé ütik egymást. Bocs. :)

2014. ápr. 17. 09:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Végül ennél maradtam... és jól működik :)

[link]

2014. szept. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!