Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés

Olympus Fe-210-em 7,1 megapixeles kamerája felmondta a szolgálatot.

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Az előzőnél azért több megapixeleset szeretnék,de olcsót.

Én ezekre gondoltam:

[link] Sony DSC-S3000

[link] Canon PowerShot SX160 IS

[link] Nikon Coolpix L27

[link] Sony DSC-W730

Mindenképpen újat szeretnék venni,nem használtat.A fényképezés egy hobby számomra,főleg természetfotókat készítek.

Még gondoltam arra,hogy Samsung Galaxy S4-et vegyek,annak 13 megapixeles kamerája van,és egyúttal mobil is.kb. 50 000-ért tudnék hozzájutni,ha anyukám beleegyezik,de nem tudom,hogy hajlandó-e ennyit fizetni ezért.

Ugyanakkor a hozzáértők profi javaslatait is meghallgatom,ha van valakinek egy jobb ötlete vagy konkrét ajánlása egy másik fényképezőgépre :)

2014. márc. 23. 10:28
 1/5 piriiiiii válasza:

A megapixel nem fontos. Az én képem 16 megapixeles, és általában csak 5-ösön használom. Szóval ne azt figyeld. Amúgy is csak a helyet foglalja, de rettentően.

Én a Nikon és a Canon márkát ajánlom.

2014. márc. 23. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezekből a gépekből a Canonnak vannak csak manuális beállítási lehetőségei, ami kicsit komplexebb fényviszonyok esetén nagyon fontos.

Az S4 jó képeket csinál, de csak fix látószögű optikád van, portrét csinálni pl. elég bukó vele.

2014. márc. 23. 12:10
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Valószínűleg ezt fogom megkapni,ennél drágább gépet nem vesz anyukám.És,végül is,ez is jobb,mint az előző fényképezőgépem,ami tönkrement.Én is a Canonnak örültem volna :/ De hát,örülök annak is,hogy lesz új gépem ! :)

2014. márc. 23. 12:18
 4/5 piriiiiii válasza:
Jó gép lesz ez, nyugi. :)
2014. márc. 23. 12:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó,megnyugodtam ,köszönöm,mindenkit lájkolok :)
2014. márc. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!