Szeretnék segítséget kérni abban, hogy milyen fényképezőgépet vegyek?
Már régóta érdekel a fotózás, de most elhatároztam, hogy komolyabban is szeretnék vele foglalkozni.
Szeretnék venni egy nagyon jó fényképezőgépet, de sajnos nem tudom, hogy melyik az, amelyik tényleg nagyon jó.
Kutyákat és kutyás sportokat szeretnék fotózni leginkább a szabadban, és olyan fényképezőgépet szeretnék, ami nagyon jó minőségű és éles képeket készít még akkor is, ha a kutya mozog.
Tudnátok nekem tanácsot adni, hogy melyik fényképezőt válasszam?
Maximum 100 000Ft tudok most rászánni, de ha annyiért nem lehet olyan jó fényképezőt kapni, akkor inkább még gyűjtök hozzá, vagy akár ha van, akkor használtat is szívesen veszek.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Ez már egész sok pénz, de ne felejtsd el (első hozzászóló), hogy nem csak a váz számít, ha kutyás sportokat akar fotózni.
Egyrészt nem mehetsz túl közel, így valami teleobjektív fog kelleni, ami kitben máris drágább DSLR gépre (mivel a vázzal nem mész sokra önmagában), plusz legalább egy 4-5 kép/mp sorozatú cucc kellene. A másik dolog ebből adódik, lehet, hogy nem is kell neked tükörreflexes gép, hanem csak egy jó zoomos kompakt, ami nagy sorozatokra képes.
Köszönöm a válaszokat!
Második válaszoló tudnál nekem segíteni abban, hogy pontosan melyik fényképező az, amire az általad leírtak jellemzők? Te melyik fénylépezőt ajánlanád?
Új DSLR-t ennyiből nem tudsz venni, csak vázat. Kompaktból van választék bőven. Ha még teszel hozzá kicsit akkor: [link] - ez egy jó vétel lehet kompaktból. DSLR-be: Canon 1100D, Nikon D3100 + ezekhez egy nagyobb tele 55-200, 55-250 vagy 55-300 kitbe.
Használtba nézegess Nikont, Canont plusz objektívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!