Fotósok! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mások (főleg hozzáértők) szerint érdekesebbé teszi a képet az a sárga vacak, vagy inkább elrontja?
2014. ápr. 6. 21:56
1/6 anonim válasza:
Hát... én embereket szoktam fotózni, nem ilyeneket. De én szerintem egy kicsit zavaró, én lehet, hogy leszedném róla.
2/6 anonim válasza:
Valójában mi a kérdés? De egyébként tökmindegy.
3/6 A kérdező kommentje:
Zoligyerek, nem tudom, mit nem ertesz, szerintem erthetoen tettem fel a kerdest. De akkor neked leirom egy valasztos formaban:
1. Jo kep igy, ahogy van
2. Jo kep lenne a sarga vacak nelkul
3. Igy is, ugy is rossz kep
Hatha igy sikerul valaszolni :-)
2014. ápr. 7. 12:16
4/6 anonim válasza:
Mivel pont aranymetszésben van, jobb lenne ha éles lenne. :)
5/6 Misi0023 válasza:
Elvonja a figyelmet, ráadásul mosódott. Egyértelműen szebb lenen a kép nélküle :) Bár nekem nagyon tetszik igy is :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz.
Én is sajna csak utólag vettem észre, hogy rajta van. Nem tudom, akkor miért nem tűnt fel. Időnként tetszik, mert megtöri a szokásost, máskor meg zavar, hogy ott van.
2014. ápr. 8. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!