Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek az Olympus...

Mi a véleményetek az Olympus sp-620 gépről?

Figyelt kérdés
Ezelőtt volt egy nagyon jó kis Kodak gépem csak az volt vele a baj, hogy csak Lithiumos elemmel működött amiből kettő kellett bele és így 1400Ft-ot kellet fizetnem érte ez nagyon sok volt(így is összesen 30-40 képet lehetett vele készíteni), úgyhogy vettem egy kis aksis Olympus gépet de ez tönkrement. Most ezt az Olympus Sp-620-at nézegettem csak nem tudom, hogy töltős elemmel mennyi ideig fog működni. Ha valakinek van ilyen gépe akkor légyszíves írja meg, hogy hány képet lehet vele készíteni és milyen fajta elemekkel, vagy milyen fajta töltős elemmel. Valamint szívesen várok más véleményeket is. Köszönöm szépen! :)

#energiaellátás #Olympus SP-620
2014. ápr. 2. 17:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!