Canon 5D Mark 2re valtottam a 40D-rol ezert a EF-s 18-135mm is obim nem jo ra. Milyen hasonlo obik vannak? F4-est vagy inkabb mondjuk 2,8-at? Van egy sigma 70-200 f2,8-am, ezt nagyon szeretem.
24-105mm-em van.
Teszi a dolgát, kényelmes, gyors, időjárásálló.
Nem túl penge, de jó képminőség.
Egyszer már javíttatnom kellett, mert feladta benne a rekesz mechanika. De 80%-ban ezt használom 5 éve.
Az új 24-70 (f2.8L II) elég drága, viszont nagyon jó képminőséget ad 2.8-on is, jobbat, mint a 24-105 f4-en. Hogy mennyire tartós, még nem tudom, kb. 1 éve használom, de 1D mkIII-on még sosem okozott csalódást. Jobb, mint a korábbi 24-70 volt (azt adtam el az újért).
Ha ez drága, a Tamron 24-70 f2.8 VC majdnem ugyanilyen jó, és van benne stabilizátor is, de ezt olyan helyen vedd, ahol fel tudod próbálni a gépedre, mert kis eltérések vannak az AF-ben, bár az 5D II-ben van AFMA, szóval korrigálható. Esetleg keress egy Tamron nyílt napot, ha nem hiszel benne, engem meggyőzött, sajnáltam is kissé utána, hogy kétszer annyit fizettem egy 24-70-re.
5ev qlqtt 1 problema, ha azert tenyleg sokat hasznalja az ember akkor talan ez meg epp belefer, hogy latod?
Ez a Tamron jol hangzik. Az 1D MK3-at mire hasznalod leginkabb?Sport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!