Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 re váltottam segítség...

AndyB kérdése:

IPhone 5 re váltottam segítség, eddig nem volt iPhonom segítség?!

Figyelt kérdés
Nem tudok az Iphon 5-re zenét rakni pedig letöltöttem az iTunes -t a gépemre, sikerült a másnapra zenéket rakjak az iTunesra, de a telefonra semmit nem tudok fölmásolni, megőrjít, hagy mérnök létemre idegileg kicsinál !!!!!!

2013. szept. 7. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Na igen! Az Apple teljesen el van szállva magától, a márkanév nyomja csak fel az árát, de amúgy abszolút nem éri meg Iphone-t venni! Csak az operációs rendszere a legjobb, de az meg önmagában nem elég, szóval kidobtad a pénzedet! Az Iphone 5 árából a Samsung Galaxy S4, vagy a Sony Xperia Z is kijött volna, és azok sokkal jobbak nála! Sőt, még az LG Optimus 4X HD is sokkal jobb annak ellenére, hogy tízezrekkel olcsóbb!
2013. szept. 7. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Megint én vagyok! Amúgy miért nem kérdeztél itt az előtt, hogy megvetted volna?
2013. szept. 7. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Ezért ne vegyél Iphone-t! Ablakon kidobott pénz.Semmi olyat nem tudsz csinálni vele mint például egy Androidos okosmobillal.

És ez még csak a kezdet majd rájössz még mi mindent nem is tud a csodamobil(nem tudsz akárhogy akármilyen fájlt átküldeni,szinte mindenhez legalább 3G-s net kell és stb-stb).

Én a helyedben sürgősen megszabadulnék tőle és szétnéznék egy valóban okos mobilkészülék kínálat között.

2013. szept. 7. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos itt sok a okos!!! Csinálj iTunesba egy lejátszási listát! Majd húzd át a telefonra és szinkron. A sok android fan meg menjen haza a 4 magos laggolos sz@rjaikkal! :( sajnálom :)! Neked meg sok sikert az iPhonehoz. Kiváncsi vagyok hány Apple tag megy androidos fórumra okoskodni!!!
2013. szept. 8. 09:47
 5/9 anonim válasza:
51%
Miert lenne laggolos szar? te meg menj haza a szar hulladék iphone-oddal amivel tulajdonképpen semmit nem lehet csinálni csak az op rendszere optimalizaltabb az androidnal az ararol mar ne is beszeljunk
2013. szept. 19. 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Nos, sikerült időközben megismernem......vannak dolgok, hogy felcsillantják a szemem és vannak, amik hallgatásra ösztönöznek az androidosokkal szemben, összevetve NEM VAGYOK MEGELÉGEDVE AZ iPHONNAL, azért a pénzért, amiért kinálják, úgy gondolom, nem érte meg, de érdekelne a NOKIA LUMIA 1020, mit kell tudni róla ?
2013. dec. 21. 12:57
 7/9 A kérdező kommentje:
az iOS 7 egy nagyszerű op.rendszer és maga a telefon tényleg a megjelenésre tör, mert ha a sok s3, s4 samsungok közé bekerülök, egyből kitűnök és néhány programom is van, amit ők csak szeretnének használni, de nem tudnak,csakis én, de az első hónapokban egy kissé kiakasztott az iOS 7 mert tényleg voltak és még mindig vannak kisebb működési zavarai !
2013. dec. 21. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok! A Windows Phone persze nem annyira stabil rendszer, mint az iOS, de sokkal stabilabb az Androidnál. Annyira stabil, hogy a telefon még akkor sem fog akadni, befagyni vagy belassulni, ha kismillió dolgot rápakolsz (zenék, filmek, játékok stb.) Viszont az Androidon kívül nincs másik operációs rendszer, amire ennyi alkalmazás lenne. A 4.1-es verziótól kezdve az Android is nagyon stabil, és Android Marketből vagy Google Player-ről sok hasznos alkalmazást le lehet tölteni teljesen ingyen, és a zeneletöltés sem fog gondot okozni! Viszont ha sok dolgot rápakolsz, a telefon nagyon belassul, ez az Android hátulütője.

Nem tudom, hogy Windows Phone-ra mennyi és milyen alkalmazásokat lehet letölteni, de ha ez a rendszer mellett döntesz, akkor a Nokia Lumia 1020-nál keresve sem találsz jobbat! :D

2013. dec. 22. 16:46
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. dec. 24. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!