Mire kell figyelnem digitális fényképezőgép vásárlásnál?
"Mire kell figyelnem digitális fényképezőgép vásárlásnál?"
A pénztárcádra.
"Milyen aksi a legjobb minőségű, ami a legtovább bírja töltés nélkül?"
Általában a gyári akkumulátorok a legjobb minőségűek. A használattól függ, hogy meddig bírják. Hidegben hamarabb merülnek az akkumulétorok és a gyakoribb beépített vaku használata is jobban fogyasztja az akksit. Az "ceruzaelemes" megoldások kevésbé bírják a bevetést.
"Mire kell figyelnem a képminőséget tekintve? "
Ezt a kérdést úgy egészen nem értem :)
"Melyik típust érdemes leginkább otthoni használatra megvenni?"
Mit jelent, hogy érdemes? Úgy érted a szobában akarsz fotózni? Az emberek nagy százaléka "otthonra" veszi a fényképezőgépet és nem profi fotós célra.
Neked akkor lenne érdemes venni ha picit utánaolvasnál a fotózásnak, mert kérdéseid alapján neked még nincs tapasztalatod. Nincs ezzel semmi baj, senki sem az anyja hasában tanulja a fotózást ( én szeretek fotózni, de egyáltalán nem vagyok jó fotós ). Az általad feltett kérdéseket nem nagyon lehet megválaszolni.
Szerintem kérj kölcsön egy gépet valakitől és használd egy darabig, hogy ráérezz mi mit jelent, mennyire fontos a csillió megapixel, mennyire az akku, mennyire a vaku, mennyire a kezelhetőség, vagy a sebesség, stb.
Sok helyen van használatlan megvett kis gép (nálunk pl. 2), nem erre jó a facebook?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!