Polaroid 300 fényképezőgép? Megéri?
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a polaroid gépek, de úgy gondoltam praktikusabb lenne egy digitális. Akkor rábukkantam erre a modellre, és azt szeretném kérdezni, hogy milyen? Milyen minőségű képeket készít? Megéri az árát? Kezdő fotós vagyok, nem tudom jó döntés lenne-e, nem szeretnék sok pénzt beleölni egy gépbe, de ez a pici megtetszett.
Speckó film kell a polaroid gépekbe, és ebbe nem is 3000, hanem 6000 Ft 10 db. Tehát 600 ft-ban van egy kép, ha jól sikerült, ha nem.
Ez megéri?
Korábban is ez volt a gond a polaroiddal.
Idejét múlt...érted? Ez a gond.
Adott egy azonnal előhívott, kis méret kép, ami ha tetszik, ha nem, akkora marad és olyan minőségű, amilyenre sikerült. Sőt minőségről ne nagyon beszéljünk, mert kicsi a kép, és mert egy mezei, 10 éves 2 MPixeles HP is jobb képet csinál, előhívva meg pláne jobb lesz a minősége, és nagyobb a mérete is. Szóval érted... egy mostani 10-14 MPixeles gép, azon túl,hogy 20 évvel fejlettebb a polaroidnál A3-as méretben is előhívható. Ingyen kattintasz, és csak azt hívod elő ami tetszik, vagy ha nem, akkor Photoshop-ban belenyúlsz, és még sorolhatnám napestig.
Ez a polaroid típus közel sem a praktikusság miatt jött ki, hanem inkább a retro feeling miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!