Hogyan tudom egyszerre elforgatni a képeket?
Van egy Nikon D-60-as fényképezőgépem.... és sokat utazunk autóval... el tudom forgatni közvetlen a képeket a Nikonba?
Ha nem, akkor van valami program ami az összes képet amit a gépre másoltam a Nikonról, fekvőből állóba, illetve állóból fekvőbe tegye? Nagyon nagyon sok idő végig nézni 3000 képet és egyenként elforgatni minden 5 ödiket vagy 8 adikat :(
Előre is nagyon, nagyon nagyon szépen köszönöm a segítőkész emberek válaszát!!!!
Ha csak minden "5 ödiket vagy 8 adikat" akarod elforgatni, akkor az -sajnos-csk egyenként fog menni!
Vagy mindegyiket, vagy egyiket sem.
:( és ha mindegyiket szeretném? :)
... arra van megoldás? :S
Többet kijelölsz: és a Windowsban jobb gomb az egyikre, majd forgatás jobbra vagy balra.
De egyszerűbb lenne, ha a gépedben állítanád be ezt az opció normálisan, és akkor a jövőben nem lenne ilyen gondod.
Egyébként pl. a Nikon gyári programja ViewNX automatikusa elforgatja (megfelelő irányba) ha lekonvertálod a képeket! (Azt nem tudom, hogy alapból tudja, vagy előtte a gépedben be kellet állítani!) De nézz utána egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!