Hogyan tudnék feltenni több képre egyszerre írást?
Figyelt kérdés
Hali most kezdtem el fotózni van egy Nikonon egy D3000 egy 18-55 és egy 24- 120 kitem eddig csak az 18-55 -t használtam és szeretnék egy írást tenni a képeimre a sarokba hogy tudják tölem vannak , és egyenként sok ídő mikor készül 500 kép... segítenétek kérlek hogyan tudnám ugyan azt az írást mind az egész képre ráírni ? esetleg valamilyen photoshop vagy program vagy más esetleg a DSLR opció ?? Köszi#Fotóírás
2013. aug. 17. 15:23
1/2 anonim válasza:
Pl IrfanView-val.
File/Batch Conversion/Use advanced options (Advanced button)/Add overlay text (Settings)
Itt be lehet állítani egy csomó mindent (hova tegye, milyen betűtípus, stb)
Utána kiválasztod afájlokat, és start.
Felíratra még nem használtam, de átméretezésre, színállításra, konvertálásra, rész kivágására már igen. Szerintem nagyon jó kis proggi. (És ingyenes)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2013. aug. 18. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!