Nem tudom milyen Bridge fényképező gépet vegyek 2014 ben Minden bridge fényképezőben találok vmit ami miatt nem veszem meg Dslr nem érdekel?
Leginkább személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Mit lenne érdemes venni bridge kategoriában mi viszi a pálmát a bridge gépek közt?
Igazad van teljes mértékben.
Ez amiért én nem veszek gépet az emberi telhetetlenség minél
többet akar és többet.
Lehet maradok az fz 200 meg canon sx50 hs között fogok dönteni canon kicsit színesebb meglátjuk minden esetre,köszönöm:)
Szia,
nekem volt Canon dslr (550D) és Panasonic bridge(DMC fz7) gépem is. Most térek vissza a Panasonic-ra; sokkal jobb a képminősége, a zoom brutális, ráadásul két év után rájöttem, hogy tök felesleges 100 ezres obikat cserélgetni, meg fosni, hogy belemegy valamilyen kosz. Vedd meg a Panasonicot, ezek még mindig a legjobbak. Tükörrefis gép csak azoknak az amatőröknek jók, akik szeretnek egy nagy bunkó kamerával a nyakukban villogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!