Nem tudom milyen Bridge fényképező gépet vegyek 2014 ben Minden bridge fényképezőben találok vmit ami miatt nem veszem meg Dslr nem érdekel?
Leginkább személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Mit lenne érdemes venni bridge kategoriában mi viszi a pálmát a bridge gépek közt?
Miert gondolja mindenki, hogy elorebb van azzal, hogy osszekapar egy belepo tukrosre egy kitobival?
Szerintem egy bridge geppel sem jar rosszabbul a kerdezo. Nem mindenki akar fejlesztgetni meg egy vagyon rakolteni. Nekik talaltak ki a bridge gepeket.
Sziasztok azóta se vettem fényképezőt
bridge gépet nem is akartam venni.Nem akartam és nem is akarok 2-3 obival rohangálni.Fejlesztgetni se akarok.
Nem tudtma dönteni igy nem vettem semmit.Canon sx 50 hs f3.4 sötétedéskor már halotta gép és drága is..
Még a Fuji finepix s1 ben bízom.De messze van még mire hozzánk is elér.
fz 200 valòban jò gép de kár hogy nem legalább 35 x a zoomja esetleg hasraütésszerüen f2,8-f3,3 ertékek mellett. Nem akarok telhetetlennek tünni mai napig nem találtam meg milyet szeretnék dslr nem éedekel
canon sx50 hs tetszett nagyon de ilyen szar optika fényerő értékeket tud..
Azt ne is várd, hogy majd 50-szeres zoomot találsz 2,8-as fényerővel. Olyan nincs.
Az erős zoomnál romlik a fényerő, ezt el kell fogadni. Ha erre vársz, sosem lesz géped.
Sötétedésben meg kb. egy gép sem tud fényképezni, mivel ahhoz fény kell, ahogy a nevében is benne van. Vegyél egy állványt hozzá, és meg van oldva. Csodákat nem kell várni, mert nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!