Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » DSLR váz + objektív, szállítha...

DSLR váz + objektív, szállítható repülőn (konkrétan Ryanair járatain) nyakba akasztva, vagy csak kézipoggyászként elcsomagolva?

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy repülőtéren fotózni nem szabad biztonsági okok miatt, ezért mi beszállás után vettük csak ki a táskájából.
2013. dec. 19. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem voltam még olyan európai reptéren, ahol gond lett volna a fotózás. Viszont a Ryanair-nél nem viheted nyakban a gépet, bele kell férnie a poggyászba, mint ahogy az övtáskának, oldaltáskának, retikülnek is.
2013. dec. 19. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
én legtöbb fapadossal cipeltem már. Lényeg, hogy egy darab kézipoggyászod lehet, tehát ha van hátizsákod és fotós táskát akkor valahogy egymásba kell őket gyömöszölni.
2013. dec. 19. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

" Lényeg, hogy egy darab kézipoggyászod lehet, tehát ha van hátizsákod és fotós táskát akkor valahogy egymásba kell őket gyömöszölni."

Ez téves info!!

Ryanairnél két kézi poggyász lehet. Egy nagy és egy kicsi. Nem tudom mekkora az a gép de valószínűleg az pl belefér a kicsi kategóriába, és akkor azon kívül vihetsz egy 20*40*55 cm poggyászt is.

Reptéren a biztonsági ellenőrzésnél tényleg tilos fényképezni. Ki is van írva. Előtte, utána nyugodtan.

2013. dec. 20. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és a ryanair csak pár hete vezette be a két kézi poggyászt, valószínűleg ezért volt itt valakinek még elavult információja mert nem régi az újítás.
2013. dec. 20. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!