Melyik tükörreflexes gépet vegyek? Digitális gépről váltanék komolyabbra.
Gondolom, ebből sem filmeset akarsz venni.
Na, de komolyra fordítva a szót, kezdéshez bármelyik belépőszintű tükrös gép megfelel, mindent meg tudsz rajtuk tanulni, ami az elején kelleni fog.
A legjobb meg az, amelyik neked tetszik. Fogd kézbe, nézd meg a menüt. Olyan nincs, hogy legjobb gép, mert függ a felhasználástól, a pénztárcától, a ráhelyezett objektívtől, tudástól, stb.
Mindig kérdés, hogy mennyire akarsz bővíteni később. Ha igen, érdemesebb a két nagyobb márkában gondolkozni, mert nagyobb a használtpiac is. Ha nem, esetleg nézhetsz Sonyt, Pentaxot.
Nekem Canon van, ajánlani is azt tudom (pl neked egy Canon 1100D), a többit nem ismerem behatóbban.
Inkabb 600d-re gondolsz szerintem.
Egyebkent felfele mindig lehet menni, csak gondolj arra, hogy az objektiv fontosabb, mint a vaz. Inkabb arra kolts tobbet. Egy jo objektiv egy olcsobb vazzal is jo kombo, forditva mar ritkan igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!