Canon EOS 6D vagy 70D?
Azt tudnod kell, hogy a két váz egész más kategória.
A 6D egy lebutított full-frame gép, a 70D APS-C egy sok kreatív szolgáltatást kínáló gép. Én nem vennék 6D-t. Olvasd el a Pixinfo-n a teszteket és az adatlapjukat és az alapján válassz amire használni akarod.
Nekem 6d-m van, a 70d-t viszont nem ismerem, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Amit érdemes átgondolnod, hogy kell-e a full frame. Ott ugye más az obik fókusztávja.
Egyébként jó gép a 6d, én nagyon szeretem. Jól kézre áll, stabil gép. Nagyon jó a zajszint, a középső fókuszpont. Ennél a gépnél érdemes azt a kérdést feltenni, hogy mire és milyen körülmények között akarod használni. Az erőssége a rossz fényviszonyok melletti fotózás, ha nem akarsz vakut használni. Kell rá egy fényerős lencse, és szinte a vaksötéten kívül nincs olyan, amit ne tudnál megörökíteni.
A portrézásnál ez pl nem játszik túl nagy szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!