Mi a véleményetek? Szerintetek szépen fotózok?
Nem akarok senkit sem megbántani... de nem.
Túlzásnak tartom a photography jelzőt (igen, látom, hogy az oldalban photoblog van, de némelyik képre rá van nyomva a photography jelző).
Szerintem nézz utána alaposan a dolgoknak, tanulj!
Gondolom automata mód van, ezért is javasolom! Rengeteg weboldalt találni, ami szépen mindent elmagyaráz.
Illetve szoktam ajánlani Scott Kelby könyveit, tanuláshoz kiválóak (A digitális fotós könyv 1-4).
Ha komolyan veszed és tanulod folyamatosan, akkor nagyon jó leszel! Most ebben az auto-kattintgatásban is valamelyest látszik a tudatosság.
A lovas sziluett és a mozaik tetszik.
A portrékon iszonyatos a fény, deríteni kellene. Akár egy fehér abrosszal... megteszi bármilyen fehér vagy ezüst valami (esetleg aranyozott).
Vagy derítésnek még a gép beépített felpattanó vakuja is megteszi. Csak mondjuk rakj elé egy kis szalvétát vagy valamit, hogy ne legyen olyan kemény a fény.
Szép fényeket!
Üdv,
B
Jó képek, jó meglátásaid vannak, csak technikailag lenne amit csíszolni, de van benned potenciál, ügyelj a fények beálítására, több kontraszt a feketefehér képeknél, ahogy az előttemlevők is leírták, de csak gyakorolj!!
Szép fényeket :)
Vegyes a véleményem. Elájulva nem vagyok, de jobb, mint a legtöbb, aki itt szokott kérdezgetni.
Nem tudom, hogy az FB miatt van-e, de a legtöbb képet nem látom élesnek. A portréknál meg nem igaziak a pillanatok, néha a fehéregyensúly is sántít.
Gyakorolj még sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!