Mi a véleményetek? Szerintetek szépen fotózok?
Nekem tetszenek a képeid! :)
-falcon-
Szia, van pár nagyon jó képed, sajnos soknál nem tökéletes az élesség. Szerintem legyél magaddal sokkal szigorúbb válogatás terén, és próbálj meg jobban elmesélni egy képet, hogy szavak nélkül is értse mindenki mit szerettél volna azzal a fotóval pontosan kifejezni.
Ajánlanám kihagyni a napsütéses fotókat, nagyon kemények a fények. Legfeljebb naplementekor vagy napfelkelte előtt érdemes fotózni szabadban, a fák előtti portrékat sajnos elrontja hogy túl kuszák a háttérben az ágak. Szerintem ilyenkor érdemes semlegesebb, homogén hátteret választani, vagy pedig sokkal nagyobb fényerejű (f/1.4) objektívet.
A tudatosság, szerkesztés látszik a képeiden, ez jó, de a témaválasztásra még rá kell érezni :) Nem elég valamit jól szerkesztve, jó beállításokkal lefotózni, szólnia is kell annak a képnek valamiről. Az igazán jó képek nagyon ütős képek, és annak az a titka, hogy csak Te láttad meg azt a témát, és olyan szemszögből tudtad ábrázolni, ahogyan még senki más nem látta!! Ügyes vagy, csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!