456465 kérdése:
Csak úgy minden fájl eltűnhet a fényképezőről?
Figyelt kérdés
Most már tényleg nem tudom mit tegyek. Van egy Sony DSC-HX5V fényképezőgépem, ami nem egy új darab, de egy ideig tette a dolgát. Kb egy éve, kezdett "furán viselkedni" azaz hiba kódokat írt ki, SD kártya formázásra késztetett, így pár adat el veszett. De amit most csinált, azt nem értem. Kimentem biciklizni, gondoltam fotózgatok kicsit, tök jó képek lettek. Hazaértem és megnéztem a fotókat először a fényképezőről(!), ott minden fotót meg tudtam tekinteni. Ahogy ráraktam a számítógépre az SD kártyát csak egyetlen egy fájlt találtam, aminek a neve ez volt: USBC`m és egy 0 bájtos fájl volt. Sehol semmi DCIM mappa, semmi... Aztán visszaraktam a fényképezőbe a kártyát, és akkor már a fényképező sem talált fájlt. Ez mitől lehet? Vissza lehet valahogy hozni a képeket? Az SD kártyát már, lecseréltem, avval semmi baj nem lehet. Annyira konyítok hozzá, hogy értem hogy rosszul írja fel a kártyára a fájlokat, de hogy most ezt javítani lehet-e azt nem tudom. Tippeket, ötleteket, hozzáfűzni valókat előre is köszönöm!2013. aug. 15. 20:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!