Az ilyen képeknek mi a titkuk? Hogy lehet ilyen képet fotozni?
Niylván photoshoppolva van,de én azt szeretném tudni hogy mitől ilyen jó minőségűek? A fényképező ilyen szépen adja vissza a színeket? Mitől ilyen erőteljes a szemük? Én is szeretnék ilyen képet,de nem tudok PS-olni. A második lány sem tud..
A bőrhibákat el tudom tüntetni de a szem 'csillogását' és élénk színét fogalmam sincs hogy tudnám megcsinálni. Úgy az egész titka érdekelne.
Ehh, elég borzasztó képek, az első kifejezetten ijesztő.
A csajnak teljesen szétkenték a bőrét, a kép zajos (ahogy a másodiknál is).
A szemükben a fény lehet ablak, íróasztallámpa, vagy a vaku is. Ilyet egyébként körvakuval, vagy karácsonyfa izzósorral illik csinálni, az sokkal szebb eredményt ad.
A színeket kommersz programok és webhelyek (Instagram, Portrait Professional, rollip, Pixlr) filterei között megtalálod. Ha rákeresel a neten, hogy photo filter, még ezer más is van.
Személyes véleményem, hogy bár nagyon népszerűek ezek a megjelenítési formák, egy igénytelen fotó ettől még igénytelen marad, csak érdekesnek tűnik, mert még nincs ezekből annyira sok, hogy unalmas legyen.
köszi mindenkinek! Szerintem is az első kép már nagyon túlzás,meg a csaj is egy kicsit furi,de csak a technika miatt linkeltem.
Az a baj hogy ha vakuval fotozok minden apró bőrhibám látszik,és ugy nagyon fura fejem van :S
egyszer viszont a szőlősbe lefotoztam magam,és még zöldebb és szebb lett a szemem a foton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!