Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Az ilyen képeknek mi a titkuk?...

Az ilyen képeknek mi a titkuk? Hogy lehet ilyen képet fotozni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Niylván photoshoppolva van,de én azt szeretném tudni hogy mitől ilyen jó minőségűek? A fényképező ilyen szépen adja vissza a színeket? Mitől ilyen erőteljes a szemük? Én is szeretnék ilyen képet,de nem tudok PS-olni. A második lány sem tud..

A bőrhibákat el tudom tüntetni de a szem 'csillogását' és élénk színét fogalmam sincs hogy tudnám megcsinálni. Úgy az egész titka érdekelne.

2013. aug. 11. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyomsz rá egy kis színt azt kész, nyomkodod és a szín egyre élénkebb lesz.
2013. aug. 11. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Úú, szerintem (főleg a második képen) először is fénnyel szemben fotózott, ezért látszik annyira a szeme. Aztán állított a fényerőn, a kontraszton, meg ilyesmiken. És azt hiszem van olyan effekt, ami megváltoztatja a szemszínt, megerősíti, stb. De én még csak 13 éves vagyok, szóval annyira nem értek hozzá, de engem is érdekelnek ezek a dolgok. Azért remélem segítettem. :)
2013. aug. 11. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ehh, elég borzasztó képek, az első kifejezetten ijesztő.

A csajnak teljesen szétkenték a bőrét, a kép zajos (ahogy a másodiknál is).

A szemükben a fény lehet ablak, íróasztallámpa, vagy a vaku is. Ilyet egyébként körvakuval, vagy karácsonyfa izzósorral illik csinálni, az sokkal szebb eredményt ad.

A színeket kommersz programok és webhelyek (Instagram, Portrait Professional, rollip, Pixlr) filterei között megtalálod. Ha rákeresel a neten, hogy photo filter, még ezer más is van.

Személyes véleményem, hogy bár nagyon népszerűek ezek a megjelenítési formák, egy igénytelen fotó ettől még igénytelen marad, csak érdekesnek tűnik, mert még nincs ezekből annyira sok, hogy unalmas legyen.

2013. aug. 11. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek! Szerintem is az első kép már nagyon túlzás,meg a csaj is egy kicsit furi,de csak a technika miatt linkeltem.

Az a baj hogy ha vakuval fotozok minden apró bőrhibám látszik,és ugy nagyon fura fejem van :S

egyszer viszont a szőlősbe lefotoztam magam,és még zöldebb és szebb lett a szemem a foton.

2013. aug. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!