Fotósok, hogy fotóztok villámot esőben?
Figyelt kérdés
Már kétszer voltam villámot fotózni, eleinte még nem esett vagy csak csöpögött....de aztán szakadt, és bár tető alól fotóztam azért rendesen megkaptam....végül is több villámot is lekaptma de a teleobjektívem tiszta pára volt 3 napig....persze szépen nyomtalanul szárad, de ez nem kerülhető el? a profik hogy csinálják?2013. júl. 12. 00:17
1/1 anonim válasza:
Esernyő, autóba beugrás ilyesmi, nincs rá igazából szerintem bevett szokás. Mondjuk nekem eddig még szerencsém volt, se el nem áztam se a kocsit nem verte szét a jég. (Valószínűleg nem lett volna őszinte tesóm mosolya, övé a kocsi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!