Villámot telefonnal le lehet fotózni?
Ha folyamatos módban fényképez vagy van erre egy kamera program?
Mi kell egy villám lefotózásához?
Nem igazán. A fotózáshoz fényképezőgép szükséges, nem pedig mobiltelefon. Sem a szenzor, sem a szoftver nem alkalmas igazán ilyesmire. Egyébként többségében hosszú záridővel fotóznak villámot, nem feltétlenül kell hozzá külön erre fejlesztett elektronika. Lenyomod a távkioldót, vársz és ha láttál egy vagy több villámot akkor felengeded. Persze ehhez ugye tudni kell helyesen exponálni és expozíciót számolni, kell egy állvány stb..
A fotográfia még mindig egy szakma, amihez felszerelés, évekig tartó tanulás és alkotói fejlődés szükséges.
Értem :D köszi mindenkinek.
2. Válaszoló. Letöltöttem a telóra egy olyan kamera appot hogy ; Camera FV-5 ( a fizetős verziója)
itt van hosszú exponálási idő, annak a csúszkáját elhúztam jobbra, vagy 12mp-ig nem fényképezett ,csak utána.
Ez mire jó?:D
" itt van hosszú exponálási idő, annak a csúszkáját elhúztam jobbra, vagy 12mp-ig nem fényképezett ,csak utána. Ez mire jó?:D"
Hát ha még egy ennyit sem tucc akkor inkább hagyd a fenébe az egészet.
Nem akarok veszekedni, azért van ez az oldal hogy kérdezzünk..
Mégkérdeztem,de akkor bocsánat....
Értem :)
Köszi..
A ballagási pénzemből szeretnék venni egyet..☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!