Mi a véleményetek? Nikon vagy Sony?
Figyelt kérdés
Leírnátok, hogy szerintetek mi az előnyük, hátrányuk? Előre is köszi! :-)2013. jún. 22. 16:48
1/5 anonim válasza:
Mindkettobol van jobb, rosszabb, nekem Sony-m van , es tokeletes kepeket csinal, pontosan nem tudom milyen de kb : 30-40k ft volt.
2/5 anonim válasza:
Compact vagy tükörreflexes, esetleg MILC?
A compact és MILC gépekhez nem tudok hozzászólni.
Tükörreflexes (alsó)közép kategóriában én Sony-t vennék, sőt azt is vettem (A57). Ha meglévő objektívek nem kötnek más típushoz, akkor ennek a legjobb az ár/érték aránya, és nem utolsósorban nekem valamiért a Sony áll kézre. (Előzőleg A200, még előbb analóg Minolta Dynax 5, Minolta x-570 gépeim voltak)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha esetleg többet tudnátok írni konkrétan a Sony Cyber Shot DSC W730 és a Nikon Coolpix S3500 azt nagyon megköszönném mert ebben a témában nem nagyon vagyok járatos és sokat segítene a segítségetek!
2013. jún. 22. 17:39
4/5 anonim válasza:
Egyiket sem ismerem személyesen. Az általam többé-kevésbé elfogadhatónak ítélt Photogarphy blog egészen jókat ír a Nikon S3500-ról. ld: [link]
Sajnos ugyanitt a Sony-ról nincs teszt. Egy másik fotós blog viszont erősen lehúzza a Sony-t: [link]
Ha megnézed a pro és kontra érveket, el tudod dönteni, hogy melyik a neked megfelelőbb. Így ránézésre a Nikon
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezzel nekem most rengeteget segítettél! :-)
2013. jún. 22. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!