Fényképezőt szeretnék venni,20 000 FT körül - Nikon, Sony. Tudnátok valamit ajánlani?
Figyelt kérdés
Tehát semmi komoly dologra nem szeretném használni, csak a pillanatok megörökítésére.2013. jún. 17. 14:58
1/3 anonim válasza:
Ha valóban semmi komoly dologra nem szeretnéd használni, akkor nem érdemes tükörreflexes gépet venni. Egy egyszerű kompakt gép is megteszi. Előnyei, hogy kicsi,tehát táskában is könnyen elfér; egyszerű használni és olcsó. Mielőtt komolyan foglalkoztam a fotózással, egy Olympus FE 210 típusú gépem volt. Bátran merem ajánlani, én imádtam. Igaz az esti vaku nélküli fotók nem lettek olyan élesek, de ezt leszámítva jó kis gép. Ha nem ilyen kis kompaktot (fotósok sokszor nevezik szappantartónak, félreértés ne essék, nem bántásból), akkor vehetsz úgynevezett bridzs gépet, amik azért már többet tudnak, több beállítás van rajta és nagy zoomátfogás. Ebben az esetben a Fujifilm Finepix típusokat ajánlanám. Saját kézből ezeknek az S4200 és S3200 típusait ismerem. Remélem segítettem valamit. További jó keresgélést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!