Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Jó estét! A fényképezőm tud...

Geri998 kérdése:

Jó estét! A fényképezőm tud hd videót felvenni és csináltam vele egyet de ilyen lett a minősége (videó lent) Miért ilyen?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 18. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés volt a fény, ezért "zajos" a felvétel.
2013. jún. 18. 22:21
 2/12 A kérdező kommentje:
próbáltam egy világosabb helyen és ez lett: [link]
2013. jún. 18. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez még mindig kevés neki.

Gondolom elég kis átmérőjű a lencséje.

2013. jún. 18. 22:34
 4/12 A kérdező kommentje:
ha kisebb átmérőjű a lencséje attól még lehet jó monőségű a videója? és ha zoomolok akkor a kevés fény miatt zajos?
2013. jún. 18. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Lehet jó minőségű a kép kis lencsénél is, de sokkal több fény kell neki. Ha nappal megpróbálod sokkal jobb lesz.

A kis lencse praktikusabb, könnyebb, de kisebb a felülete mint egy nagynak. A fény ezen a felületen keresztül vetítődik az érzékelőre. Ha kevés a fény akkor az érzékelőben gyengébb jelek keletkeznek, ezért zajos a felvétel.

Zoom -nál még kevesebb fényt kap, digitális zoom -nál pedig romlik a felbontás.

2013. jún. 18. 22:47
 6/12 A kérdező kommentje:
csináltam egy videót nappal is és ilyen? [link]
2013. jún. 19. 12:21
 7/12 anonim válasza:
Megtudhatnánk a géped típusát, talán könnyebb lenne véleményt mondani, ha tudnánk a gép tulajdonságait...
2013. jún. 19. 15:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Casio Exilim Zs12
2013. jún. 19. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Heló!

Ez a gép arra lett kitalálva, hogy abszolút kezdőként, ünnepségekkor, családi összejövetelekkor, nyaraláskor... olyan képet csináljon, ami kellően szép ahhoz, hogy jó emlék legyen, megmutathasd másoknak.

Ne csodálkozz tehát, ha a video mód - ami ugye csak a másodlagos funkciója ráadásul - ennyire gyenge.

Semmit nem tudsz tenni, hogy jobb legyen, mert egyszerűen nincs is értelme babrálni vele. Gyenge a gép, és csak ennyire képes.

2013. jún. 19. 19:07
 10/12 A kérdező kommentje:

De attól még az hd

video?

2013. jún. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!