Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen videó kamerát ajánlotok...

Milyen videó kamerát ajánlotok max 70-75 ezer forintig?

Figyelt kérdés
Köszönöm a választ! :D

2013. jún. 18. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Heló!

Attól függ, mire akarod használni. Családi pillanatok megörökítése, vagy komolyabb munka? Ha az előbbi, akkor egy Sony HDR-CX210 jó választás lehet, de nincs sok különbség ezen árkategórián belül a "versenyzők" között (arra azért figyelj, hogy memóriakártyásat vegyél, mert ha beépített winchestereset veszel, és elromlik a vinyó, akkor beüt a baj...)

Ha komolyabban akarsz videózni, akkor ez a kategória felejtős.

Ha rá tudsz áldozni úgy 110000-120000-et, és nem zavar, hogy manuálisan kell beállítanod a dolgokat, akkor egy Canon 500D-t javasolnék (bár 600D-t is kapsz már 135000FT-ért, elég jó árcsökkenés volt mostanában, talán még 500D-t is kapsz 100000 ft körül vagy az alatt)

Ezek ugyan fényképezők, de sokkal jobb videót tudnak készíteni - és sokkal szebbet -, mint a digitális kamerák úgy a 250000-300000FT-os határig.

Így, ha komolyak a szándékaid, én mindenképp DSLR gépet javasolnék, és Canont.

2013. jún. 19. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Nekem elég az amit elsőnek írtál(a sony) :D

Neked volt ilyened és tapasztalatból ajánlod? :D

2013. jún. 19. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem Sony HDR PJ10-em van.

Használtam olyan kamerát, mint a Sony, amit írtam.

Ebben a kategóriában szinte mind ugyan azt tudja. Ami biztos, hogy külső mikrofonbemeneted nem lesz rajta - tehát marad a beépített mikrofon mindig.

Valószínűleg a képe a videónak sem lesz valami jó, már a komolyabb mobiltelefonok is elérik ezt a szintet.

Ami jó lesz - a családi pillanatoknál -, az az automatikus "cuccok" - fókusz, fénymérő.. -, tehát nem kell vele bajlódnod.

Amiket még nézetsz, azok a Canonok. Nézd meg az adataikat, vesd össze őket és amelyik jobban megfelel neked - mondjuk zoom terén, beépített memória terén... -, azt vedd meg.

2013. jún. 19. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! :D És az alatt mit értesz hogy nem lesz jó a minőség??
2013. jún. 19. 20:32
 5/9 anonim válasza:
Én is canont javasolok. sokkal többre mész vele. Név szerint 550D vagy 600D. (nekem 600D van)
2013. jún. 29. 18:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ezek nem fényképezők? Meg 120k környékén láttam az árát nekem az azért sok (:
2013. jún. 29. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Fényképezők, de mint írtam, jobb videót tudnak, mint 300000-ig a kompakt kamerák.
2013. jún. 29. 20:30
 8/9 A kérdező kommentje:
És valami olcsóbb max 75 ezerig?
2013. jún. 29. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
asználtan 550D-t tudnál venni úgy 80000-ért szerintem. De nincs kizárva, gy a boltban is kapnál. a marad a kompakt kamera, akkor sonyt vegyél vagy canon ebben az értékben. A modell már nem számít annyira, kb. mind ugyan azt tudja és asonló minőségben. Csak mindenképp memóriakártyásat vegyél - szeirntem.
2013. jún. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!