Fényképezőgépet szeretnék. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok, de már régóta szeretnék egy kicsivel jobb fajta masinát, már sokfelé nézelődtem, több gép is tetszett, mégsem tudok dönteni, a gépet mindenféle fotózásra használnám portré készítéstől természetfotózásig, árkategóriában max. 60 ezer Ft.-ig gondolkoztam.Tapasztalatokra lennék kíváncsi és arra, hogy mit ajánlotok!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 19. 13:37
1/2 anonim válasza:
még gyüjts egy kicsit. 99 ezer körül van egy új canon 1100d tükrös belépő a komoly gépek világába. Ahhoz majd obikat vehetsz.addig jó az alap hozzá. Szerintem jobb mint egy kompakt 60-70 körül.
2/2 anonim válasza:
Most 90ezer környékén van Panasonic Lumix FZ150. Kifutó modell így olcsóbb. Szépen rajzoló Leica objektívvel, külső vakupapuccsal. Nagyon jó a stabilizátor ISO100-nál 1/8 kiexponálható kézből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!