Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tippek fényképezéshez? Bővebbe...

Tippek fényképezéshez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Még anno karácsonyra megkaptam álmaim fényképezőjét a Panasonic Lumix DMC-TZ8-at. [link]

Már komolyabb képeket szeretnék készíteni, de nem akarok újat venni. Szerintetek megfelelne a célnak ez is? Tudnátok tippeket adni nekem pl. beállításokhoz? Nagyon örülnék neki.:)

2012. ápr. 5. 11:02
 1/6 A kérdező kommentje:
jah és hozáteszem, hogy nem profi fotós akarok lenni, tudom, hogy ahhoz ez a gép egyáltalán nem megfelelő. Csak szép képeket akarok készíteni, amik kicsit komolyabbak, mint amiket itthon bárki megtud csinálni. Remélem viszonylag érthető voltam :P
2012. ápr. 5. 11:12
 2/6 tetro ***** válasza:
sajnos ez egy teljesen alapkompakt. ahhoz hogy komolyabb képeket készíts legalább egy bridge gép kellene, nem is tudom gyártanak-e még olyanokat. de inkább egy belépőszintű dslr-t kéne venned. persze ezzel is csinálhatsz jó képeket, de azért ha komolyan érdekel a dolog, elég hamar eléred majd a fejlődésed határait
2012. ápr. 5. 11:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ. De azért tippeket tudna valaki adni? Egy jó oldalt esetleg belinkelni?
2012. ápr. 5. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézegesd pl. a fotozz.hu-t, mások hogy nyomják.

A képek "komolysága" meg csak rajtad, a látásmódodon, a témaválasztásodon, a fantáziádon múlik. Ha ilyenjeid nincsenek, akkor kakukk. Egyik gépen sincs ily beállítási pont, hogy "Nagyon Komoly Profi Képek".

Sok fotósoldal van magyarul is, a gugli minden kesseli :) de itt van egy témábavágó:

[link]

2012. ápr. 5. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

A kép komolysága, "jósága" Csak rajtad múlik.

Azon hogy mit hogyan látsz. Volt nekem is hogy elmentünk valahová, és csak a barátnőm (samsung pl-50) fényképezője volt kéznél. Muszáj volt használnom. Hozzáteszem jó kép lett. Az a fontos: Jókor jó helyen, egy működő géppel. És persze látni.

2012. ápr. 5. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Beállítás alatt nem azt értettem...na de mind1 :D

Azért köszönöm szépen, legközelebb megpróbálok normálisabban fogalmazni(:

2012. ápr. 6. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!