Tippek fényképezéshez? Bővebben lent.
Még anno karácsonyra megkaptam álmaim fényképezőjét a Panasonic Lumix DMC-TZ8-at. [link]
Már komolyabb képeket szeretnék készíteni, de nem akarok újat venni. Szerintetek megfelelne a célnak ez is? Tudnátok tippeket adni nekem pl. beállításokhoz? Nagyon örülnék neki.:)
Nézegesd pl. a fotozz.hu-t, mások hogy nyomják.
A képek "komolysága" meg csak rajtad, a látásmódodon, a témaválasztásodon, a fantáziádon múlik. Ha ilyenjeid nincsenek, akkor kakukk. Egyik gépen sincs ily beállítási pont, hogy "Nagyon Komoly Profi Képek".
Sok fotósoldal van magyarul is, a gugli minden kesseli :) de itt van egy témábavágó:
A kép komolysága, "jósága" Csak rajtad múlik.
Azon hogy mit hogyan látsz. Volt nekem is hogy elmentünk valahová, és csak a barátnőm (samsung pl-50) fényképezője volt kéznél. Muszáj volt használnom. Hozzáteszem jó kép lett. Az a fontos: Jókor jó helyen, egy működő géppel. És persze látni.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Beállítás alatt nem azt értettem...na de mind1 :D
Azért köszönöm szépen, legközelebb megpróbálok normálisabban fogalmazni(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!