Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Extrém sport fotózáshoz tippek?

Extrém sport fotózáshoz tippek?

Figyelt kérdés
Szeretnék extrám sportokat fotózni,hobbi szinten.Egy Sony a200-am van,ha esetleg tudnátok tippeket adni jó lenne(gyári objektivvel).
2011. máj. 6. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Teknikára vagy kiíváncsi, vagy objektívet akarsz venni hozzá? Milyen extrém sportra gondolsz? Nem mindegy, hogy sziklamászás, BMX vagy búvárkodás...
2011. máj. 6. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:
deszkásokat szeretnék,meg igazából a többi is érdekelne,csak nem tudom hogyan fogjak hozzá.és igen,tipp jó lenne objektivre is :) minden technika érdekel!! illetve minden,ami ezzel kapcsolatos,köszönöm :)
2011. máj. 6. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Utcai extrém sportokkal (pl. deszkázás) könnyű a dolgod, mert sok a fény. Ráadásul itt nincsenek nagy távolságok sem, így nem kell drága tele. Egy nagylátó obival jól alá lehet menni az ugratásoknak (már a 18-55 elég lehet), ahogy az a vakus cikkben is van. Mindenképp magas (legalább 1/400) záridő és követő fókusz kell (Servonak szokták hívni). Sokat kell próbálkozni és nézegetni kicsit más szerzők képeit és majd belejössz.

Írnék még, de el kell mennem, olvasgasd addig a cikkeket és kérdezz!

(Azért tudod, mi az a záridő, ugye?)

2011. máj. 6. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
igen,tudom :) köszönöm a válaszaidat!! érdekes cikkek,mmegprobálom ezeket amennyire tudom átületni gyakorlatba.
2011. máj. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!