Hogyan tudnám működésre bírni a 2.4Ghz-es kamerámat 5Ghz-es wifi routerrel?
Új 5Ghz-es routert vásároltam,és nem működik vele a beltéri kamerám.Nem szeretnék újat venni.
Van erre megoldás?
#19: "Nos hiába írom be a böngészőbe mindkettőt,nem működik,nem tölti be az oldalt."
Össze van kötve az említett routerrel a számítógép? Vagy rá vagy vezeték nélkül csatlakozva?
A routerről készült kép:
alapján az alapértelmezett oldal a
vagy a #7-es hozzászólásomban szereplő emulátor alapján az alapértelmezett LAN-oldali IP-cím 192.168.1.1-nek kellene lennie, szóval alternatív esetben azt az IP-címet kellene beírni a böngésző címsorába.
Sikerült belépnem az oldalra.
Azt írja,a beállításoknál,hogy engedélyezve van a 2.4Ghz.
A kamera mikor felkínálja az elérhető hálózatokat mutatja az én routeremet is,de nem tudok rányomni,mert az halványabb.
Tehát ugyanott vagyok,ahol eddig voltam.
6-os írta :a régi SSID-t és jelszót állítsd be, ami a régin volt, így probléma nélkül kapcsolódik a kamera a hálózatra.
7-es írta:"Network Name (SSID):" és a "Password:" egyezzen meg a kamera beállításaival.
Ezt megcsinálad?
Igen, megcsináltam.
Az lett belőle,hogy az összes eszköz(telefonok,pc)nem tudott csatlakozni a hálózathoz.
Hiába adtam meg újra a jelszót.
A kamera a régi routered wifi nevét és jelszavát használja.Mert arra lett beállítva.
Tehát:
Vagy reseteled a kamerát és az új wifire csatlakozol.
Vagy belépsz a routerbe és ott állítod át a wifi nevet(SSID) illetve a wifi jelszót a régi routeredben használtra(Ha még emlékszel rá)
Reseteltem a kamerát,de ugyanaz a helyzet.
A router nevét Tp-Link_B3A8-ról megváltoztattam a jelszóra,hogy megegyezzen.Lehet ezt csináltam rosszul?
Az a jó beállítás ha a wifi hálózat neve és a jelszó külőnböző.
+ A router alapértelmezett jelszót(admin) ajánlott megváltoztatni.
+ WPS ajánlott kikapcsolni(mivel könnyen feltörhető)
Ezek alap beállítások amiket ajánlott elvégezni a router biztonsága érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!