Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan tudnám működésre bírni...

Hogyan tudnám működésre bírni a 2.4Ghz-es kamerámat 5Ghz-es wifi routerrel?

Figyelt kérdés

Új 5Ghz-es routert vásároltam,és nem működik vele a beltéri kamerám.Nem szeretnék újat venni.

Van erre megoldás?

tegnap 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

"Új 5Ghz-es routert vásároltam"

Pontosan milyet? Gyártója, típusa?

"és nem működik vele a beltéri kamerám"

Annak mi a gyártója, típusa?

Mindezeket csak azért kérdem, hogy utána lehessen nézni az eszközök tulajdonságainak, beállításának, így pontosabb választ lehessen adni.

tegnap 10:23
 2/18 anonim ***** válasza:
Ezek szerintem mennek 2,4 GHz-en is, csak be kell állítani.
tegnap 10:27
 3/18 A kérdező kommentje:

1-es:

A router:TP-Link NX510v

A kamera:yi outdoor camera-igaz kültéri,de a benti cicánk megfigyelésére is tökéletes volt eddig.Mióta megvan az új router nem működik.Ki is írja,hogy nem jó neki az 5G.

tegnap 10:45
 4/18 retektorta ***** válasza:
Szerintem ez a router tud 2.4GHz-t is, így működnie kellene.
tegnap 10:47
 5/18 anonim válasza:

Routernek van 2,4 ghz-es wifije is

AX3000 Dual-Band Wi-Fi 6: 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2,4 GHz).†

tegnap 10:50
 6/18 Morzsi007 ***** válasza:
Ezek a kamerák 2,4Ghz-et tudják csak. A routerben engedélyezd mindkét wifit. 2,4Ghz-et és az 5Ghz-et, akkor jó lesz és ugye a régi SSID-t és jelszót állítsd be, ami a régin volt, így probléma nélkül kapcsolódik a kamera a hálózatra. Nálam is így működnek. Az 5Ghz amúgy is csak a routertől kis távolságban hozza a nagyobb sebességet, házon kívűl nem sok marad belőle.
tegnap 10:53
 7/18 anonim ***** válasza:

#3: A router specifikációiban - [link] - írják:

"Wi-Fi sztenderd:

IEEE 802.11a/n/ac/ax 5GHz,

IEEE 802.11b/g/n/ax 2.4GHz"

tehát tud 2,4 GHz-et is.

Elnézve az emulátort:

[link]

a felső Basic menü --> bal oldali Wireless menüpontjában kapcsolható be a 2,4 GHz-es wifi a "2.4GHz Wireless Network:" melletti kijelölőnégyzet bepipálásával.

Alatta a "Network Name (SSID):" és a "Password:" egyezzen meg a kamera beállításaival.

tegnap 10:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,de hol tudom beállítani,hogy a router kezelje a 2.4Ghz-et?
tegnap 11:55
 9/18 anonim ***** válasza:

#8: A #7-es hozzászólásomban leírtam, de akkor képernyőképen is prezentálom:

[link]

tegnap 12:11
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm,megtaláltam!

Viszont ki volt pipálva a négyzet.

tegnap 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!