Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » IP kamera áram csatlakozása?

IP kamera áram csatlakozása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vásároltam egy IP kamerát. Nem értek különösebben hozzá, egy darabra van szükségem. Amit vettem az egy Uniarch márkájú. Az összeköttetést, WiFi-n keresztül nagyjából sejtem, de azért abban is kérném segítségeteket.

Ami nagyobb "probléma", hogy a dobozban semmilyen hálózati csatlakozót nem küldtek.

A kamerából 2 kábel lóg, az egyik egy ethernet típusú, a másik pedig egy 12 V csatlakozó.

Ha jól sejtem, kellene egy 12V adapter, amivel betudom dugni. Ez egyelőre elég lenne, később azonban kiépíteném kicsit jobban a dolgot, talán több kamerát is beszereznék mellé.

Az ethernet/utp csatlakozót azt a routerbe kellene dugni és onnan is kaphatna feszültséget?

Köszönöm előre is.

jan. 14. 08:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Újabb probléma.

A kamera mint kiderült nem wifis. Legalábbis nem tudok csatlakozni. Váratlan hibát ír.

Ha kábellel dugom a routerba akkor pedig offline állapotot.

Mindezt telefonon. A telefon ertelemszeruen wifin csatlakozik.

Ha beirom a kapott linket, ami az ip cím, akkor az nem tölt be..... kezdem feladni

jan. 14. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!