Tolatókamerát lehet biztonsági kameraként használni? Lentebb folyt köv
Figyelt kérdés
Van 4 db felesleg tolatókamrám , vezetékekkel együtt, s arra gondoltam hogy a ház 4 sarkába szerelném fel őket, mint egy biztonsági kamerát. Meg lehetne oldani? Csinált màr valaki ilyet? Ha igen, mik kellenének hozzá, hogy működjön ?tegnap 04:50
1/5 anonim válasza:
Már a ráfordítandó munka és idő miatt is sokkal olcsóbb lesz célnak megfelelő kamerákat és azokhoz való szerelvényeket, feljátszókat, stb. vásárolni. A tolatókamerákat pedig ajándékozd oda a jó ismerőseidnek vagy add el egy netes bazárban.
3/5 anonim válasza:
Ha analóg kamera akkor igen, (legalább) 4 csatornás DVR-t kell vegyél amire rákötöd őket BNC-vel. Nameg HDD/SSD bele ha rögzíteni akarod, meg a megfelelő hosszúságú video és tápkábel. Meg egy táp a kameráknak. De remélem nem kaputelefon minőségűek azok a kamerák, mert úgy sok értelme nem lesz. Lehet ha már ilyenben gondolkodsz akkor érdemesebb rendes kamerákat venni. Ha meg jó minőségűek a tolatókamerák, azokat eladod. Ha nem azok, akkor biztonsági kamerának se tenném fel.
4/5 A kérdező kommentje:
Csak egy ötlet volt. Gondoltam hátha. De akkor elvetem. Köszönöm
tegnap 12:49
5/5 anonim válasza:
"arra gondoltam hogy a ház 4 sarkába szerelném fel őket, mint egy biztonsági kamerát."
Ha felraktad, akkor mi történik, mit kezdesz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!