Lehetséges, hogy töltés közben használva a kis kamerát, lemerül az akkuja és lekapcsol?

Figyelt kérdés
Persze olcsó kis kütyüről van szó, de úgy gondolom hogy az azért tudnia kell, ha töltőn van és be van kapcsolva akkor nem az akkut használja, vagy ez bonyi?

okt. 27. 18:37
1 2
 11/14 Szirty ***** válasza:

"...egy akkumulátoros kis biztonsági kamera"

Tehát egy "kis kamera" ugye?

nov. 2. 10:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Erről van szó, noname:

[link]

Látható így?

nov. 3. 07:48
 13/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

A szokásos, nekem is van ilyen:

[link]

Ebből is kivettem az akkut, beraktam egy multiméterbe 2xAAA elem helyett. Több feszültséget ad ugyan, de semmi gond. Ugyanakkor védett cella, 2,5 alatt lekapcsol.

Probléma szokott lenni ilyen kis kamerákhoz adott vacak USB-kábelekkel, ami gyakran kontaktibás, vagy olyan nagy a vezeték ellenállása, hogy elvész rajta a feszültség.

Attól is kifullad a kamera, akkuval vagy akku nélkül is.

nov. 3. 09:02
 14/14 A kérdező kommentje:
A vezetékkel gond lehet, tényleg mert van olyan, hogy szépen feltölti és ment 24 órán át. De lehet kontakt is mert mozog a kamera én ebike visszapillantónak használnám. Régi mobillal is megfelelően működik csak hát ez a bizonytalan kapcsolat zavar.
nov. 4. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!