Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Érmék fotózásához milyen...

Érmék fotózásához milyen eszközt érdemes használni?

Figyelt kérdés

Nekem megvan a felszerelés, mert fotós vagyok. Viszont ismerős szeretne telefonról jobb minőségre váltani. 200 ezer amit rászánna. Az plusz, ha mást is tud fotózgatni vele, de amiatt nem venne gépet.

Gondolom egy lumix g80 használtan, hozzá egy 30 mm 2.8 lumix macro lencsével jót ajánlok neki?

Én R6ot és 100 mm 2.8 Lt használok. Ha most kezdenek a mai tudásommal fotózni, biztos 4/3 rendszert vennék.

Szóval kérdésem, ezzel a felszereléssel jól be van osztva a kb 200ezer,vagy ajánlanátok valami mást helyette? Szívesen fogadok alternatívákat. Köszönöm a segítséget.

okt. 27. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez jó rendszer hozzá, csak nehogy valami túlárazott vackot vegyen, a reális ára kb 100e, az objektívnek is kb annyi. Mpb-t tudom ajánlani, ott a váz és az objektív kijön 200e-ből(~500 euro) garanciával együtt. Én nemrég vettem objektívet+ aksit, gyorsan kiszálíttoták 3 nap alatt Németországból, és olcsobb volt mintha itthon vettem volna. A lumix g80-ért is simán elkérnek itthon 150ezret garancia nélkül.
okt. 27. 15:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt néztem, és küldtem el neki
okt. 27. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
De gondoltam jobb utánakérdezni...
okt. 27. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!