Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy 4 MP-es kamera képminősége...

Egy 4 MP-es kamera képminősége tényleg lehet olyan jó, mint amilyennek hirdetik?

Figyelt kérdés

8MP és 4K, de ezt a két kamerára együttesen érti, szóval 4-4 MP-es mindkettő.

Vajon lehetséges ezt normálisan használni vagy felejtős?

[link]

aug. 23. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
aug. 23. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Anyiért nem rossz. Mármint az árához képest.

De a képminőségtől ne várj sokat. Alapból sd felbontás, ami váltható HD-be, de a két kamera képét egyben küldi át az alkalmazásba.

Hidegben megfagynak a belső vezetékeinek a szigetelése, és az a kis réz hamar elfárad ami van benne, ha gyakran mozgatod a kamerát, mondjuk automatikus követésre.

De amúgy az ötlet nem rossz, hogy egy tele és egy széles kamera működik egyszerre.

Ha eleve nincsenek nagy elvárásaid, akkor még jó is lehet.

A 4K+4K csak vicc.

aug. 23. 12:07
 3/9 A kérdező kommentje:

a 4K nekem is fura valahogy, de azért kíváncsi lennék a tényleges képminőségre. kár, hogy a frász tudja, milyen név alatt találom meg pont ezt youtubeon.

+ ha műszakilag ennyire gagyi a felépítése, akkor meg az egy elég nagy negatívum.

aug. 23. 12:12
 4/9 A kérdező kommentje:

az elvárás?

nem nagyok, sőt nekem nem kell automatzikus követés se, csa simán annyi kellene, hogy jó minőségben képes legyen venni a megfigyelt területet. azaz konkrétan felismerhető arcokkal, éles videoanyagot adva. nem tudom, mihez viszonyítsam, pl, egy Sony akciókamera képminőségére mondom azt, hogy minimálisan elfogadható. használtam is megfigyelésre, és tehát nem rossz, határeset, csak nagyon macerás na meg nem időjárásálló.

kb ezt mondanám összehasonlítási alapnak arra a minőségre, amit elvárnék. csak valahogy ez a 4 MP nagyon durván kevésnek tűnik.

aug. 23. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a Sony határeset, akkor ez a határon alul lesz. Bőven.
aug. 23. 13:44
 6/9 A kérdező kommentje:
oké, kösz. csak olyan megtévszetően éles, jó felbontású képeket mutatnak a hirdetéseikben, hogy az ember már elgondolkodik ... de akkor inkább nem.
aug. 23. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Az éles képet könnyű oda photoshoppolni a hirdetésbe. Teljes biztonsággal állíthatom, hogy nem tud elfogadható minőségű képet.
aug. 23. 18:43
 8/9 A kérdező kommentje:
rendben , kösz, lebeszéltél :)
aug. 23. 19:04
 9/9 anonim válasza:
Aliexpressről ne. Légyszi. :D
szept. 1. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!