Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Érdemes ilyen fényképezőgépet...

Érdemes ilyen fényképezőgépet venni (link), vagy a képminőséget hozza egy közép-felső kategóriás telefon is?

Figyelt kérdés

Szeretnék beruházni egy olyan fényképezőgépre ami szép képeket csinál, leginkább portrékat, a családomat fotóznám. Van egy alsó kategóriás szörnyű telefonom, amivel kb. csak telefonálni lehet, meg egy régebbi egyszerű kompakt fényképezőm. Olvastam, hogy az olcsóbb kompakt gépeket kiváltják a telefonok, de mi számít olcsónak és gyengének a fényképezők közül? Beruháznék egy hasonló gépre mint amiket belinkelek, de nem tudom mennyire éri meg ilyet venni. 150-200ezer forintom viszont nincs komolyabbra.

Ezek azok:

1. [link]

2. [link]

1.

2019. aug. 4. 08:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Az apa horgászik, anya virágot ültet, a gyerekek fagyiznak és a tengerparton/hegyekben/nagyinál voltunk témákhoz egy mobil is megteszi, az meg ott lapul mindig a zsebben.
2019. aug. 4. 09:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem egészen azért. A portréhoz kell egy jó minőség, nem? Olyasmi,hogy az arc éles, szép fények, a háttér meg elmosódott. Vagyis a kontrasztok láthatók legyenek.
2019. aug. 4. 09:46
 3/21 anonim ***** válasza:
0%

1X-es, imádlak...:)

Ha a felsoroltak olyan téma amihez nem érdemes jó képminőséget produkáló gép vásárlása, akkor mihez???

Vagyis szerinted a családod annyit nem ér, hogy jó képminőségben nézd vissza őket, akkor mi az a téma amihez már vennél egy normális gépet?

Talán az imádkozó sáskád fotózása a kert végében, az már elég indok egy jobb géphez???

2019. aug. 4. 09:47
 4/21 anonim ***** válasza:
1#-es imádlak.....
2019. aug. 4. 09:48
 5/21 A kérdező kommentje:

Ilyesmire gondoltam:

[link]

2019. aug. 4. 09:48
 6/21 A kérdező kommentje:
Tehát portréképekhez kellene a jó minőség.
2019. aug. 4. 09:51
 7/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyet vennék mint az első ,én fényképezőgép is szeretem meg mobilos képeket ,most csak mobilom van mert fényképezőgépem tönkre ment .
2019. aug. 4. 09:56
 8/21 A kérdező kommentje:

Meg ilyenre gondoltam:

[link]

2019. aug. 4. 10:00
 9/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, neked a portrékhoz pont nem a 40x-es zoomra van szükséged. Azért az jelzés értékű, hogy a két fényképezőgép weboldalán amit belinkeltél az első három megjegyzés közzül egy sem vonatkozik a gépek fotós tudására.

"45-szörös optikai zoom

Intelligens IS és Dinamikus képstabilizálás

HD 1280×720 videofelvétel, WiFi, NFC csatlakozás "

Például ott van a Pana LX100:

[link]

Mivel is kezdődik a leírása?

" 4/3" MOS szenzor "

Mert ez garancia a jó képminőségre. Igaz nincs 50x-es zoom, de cserébe minden képed élvezhető lesz, nem pedig egy majsz.

2019. aug. 4. 10:04
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

"Nem egészen azért. A portréhoz kell egy jó minőség, nem? "

Ha a belinkelt kiszemelt áldozataidat tekintem, akkor az ajánlatommal nem lőttem mellé.

Anya szép, a gyerek ballag fotókat elretusálni meg teljesen mindegy.

2019. aug. 4. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!