Érdemes ilyen fényképezőgépet venni (link), vagy a képminőséget hozza egy közép-felső kategóriás telefon is?
Szeretnék beruházni egy olyan fényképezőgépre ami szép képeket csinál, leginkább portrékat, a családomat fotóznám. Van egy alsó kategóriás szörnyű telefonom, amivel kb. csak telefonálni lehet, meg egy régebbi egyszerű kompakt fényképezőm. Olvastam, hogy az olcsóbb kompakt gépeket kiváltják a telefonok, de mi számít olcsónak és gyengének a fényképezők közül? Beruháznék egy hasonló gépre mint amiket belinkelek, de nem tudom mennyire éri meg ilyet venni. 150-200ezer forintom viszont nincs komolyabbra.
Ezek azok:
1. [link]
2. [link]
1.
1X-es, imádlak...:)
Ha a felsoroltak olyan téma amihez nem érdemes jó képminőséget produkáló gép vásárlása, akkor mihez???
Vagyis szerinted a családod annyit nem ér, hogy jó képminőségben nézd vissza őket, akkor mi az a téma amihez már vennél egy normális gépet?
Talán az imádkozó sáskád fotózása a kert végében, az már elég indok egy jobb géphez???
Kedves kérdező, neked a portrékhoz pont nem a 40x-es zoomra van szükséged. Azért az jelzés értékű, hogy a két fényképezőgép weboldalán amit belinkeltél az első három megjegyzés közzül egy sem vonatkozik a gépek fotós tudására.
"45-szörös optikai zoom
Intelligens IS és Dinamikus képstabilizálás
HD 1280×720 videofelvétel, WiFi, NFC csatlakozás "
Például ott van a Pana LX100:
Mivel is kezdődik a leírása?
" 4/3" MOS szenzor "
Mert ez garancia a jó képminőségre. Igaz nincs 50x-es zoom, de cserébe minden képed élvezhető lesz, nem pedig egy majsz.
"Nem egészen azért. A portréhoz kell egy jó minőség, nem? "
Ha a belinkelt kiszemelt áldozataidat tekintem, akkor az ajánlatommal nem lőttem mellé.
Anya szép, a gyerek ballag fotókat elretusálni meg teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!