Milyen kezdő fényképezőgép szett jön ki kb.450 000Ft-ból?
Sziasztok!
Eddig a telefonom segítségével (Samsung A52s 5G) volt alkalmam beleízlelni a fotózás világába.
Egy szuper alkalmazással olyan minőségi utómunkát tudtam elvégezni a nyersfotóimon, hogy tavaly egy pályázaton kimagasló helyezést értem el.
Sokak szerint jó szemem illetve nagy tehetségem van a fotózáshoz,és éppen ezért egy profi szett megvételével szeretnék rájönni, hoy valóban érdemes-e továbbra is foglalkoznom ezzel a hobbival.
Diákmunkával fogom megkeresni az összeget, ezért lenne fontos, hogy ennyiből kijöjjön minden.
10 folytatás
Én azért megoldanám a keret 70 ezerrel hogy minden új legyen
Az APS-C sznobok lepontozták a 4/3-os hozzászólást ennyi.
Pedig annak a két obinak az élessége nem akármi.
@13 mert mire lecseréled az obit elszalad a mókus, meg különben is a susnyásba akarja vinni.
Kompromisszumos, vagyis lehet vele annyira bzisan elmosott fost csinálni? Jajistenem!
Drága? Semmivel nem drágább, mint a többi zoom. Persze tudom, te a használt orosz menetes primeokra esküszöl, adapterrel ami "remek" a természetfotózáshoz XD
Elfelejtetted odaírni, hogy ennyiért durván lehasznált állapotban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!