Melyik digitális fényképezőgépet válasszam?
Most készülök az első digitális fényképezőgépemet megvenni hobbi szintre.
Egy olyat keresek, ami bulin/rendezvényeken is jól teljesít, viszont olcsó.
Nem szeretnék feleslegesen kiadni 50 ezreket, amikor csak baráti társaságokban fogom valószínűleg használni.
Tud valaki ajánlani ilyet ami megéri?
Itt el vannak túlozva a dolgok, én például Canon Ixus-t vettem bőven 50-esen belül és továbbra is minőségibb. Persze ez megint attól függ, hogy milyen telefontól vagy milyen kategóriában. 75-E alatti árkategóriából Huawei telóm van. Nem luxusra van szükségem egyikből sem. De sorozatgyártású képekhez túráról és üdülésről jobb a fotógép. A Facebook nehezen bírja azt is. :D Egyszeri alkalmi képekhez jó a telefon, de sokáig egyáltalán nem készítettem telefonnal. Más dolog, hogy nem is akartam nagyon okostelót és exemtől kaptam ajándékba. :-)
35/F
Eladja? Jó vicc.
Örülhetne, ha ingyen elviszed, ugyanis nincsen értéke.
Tényleg. 20 éves kompakt gép 3 megapixeles képekkel.
Egy tizenéves mobil is jobb képeket készít.
Milyen telefonod van?
16
semmi értéke.
elolvastam a sok kommentet de szóval ha így áll a dolog, akkor csakis telefonnal fotózz. nincs értelme fényképezőgépet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!