Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet válasszak?

Milyen fényképezőgépet válasszak?

Figyelt kérdés
Imádok fotózni :) Persze csak alacsony, hobbi szinten.. Most egy Canon Power Shot SX40 HS-em van. Ettől a géptől sajnos kénytelen vagyok megválni, az ok lényegtelen. Szeretem ezt a fényképezőgépet. Hasonlóra gondoltam az újjal kapcsolatban is. Ebben a kategóriában keresnék egy új gépet, lehetőleg Canont vagy Nikont. Nem szeretnék az új modellek közül választani, mert az áruk számomra megfizethetlen és nem kell nekem fényképezőgépbe wifi...Nem bánnám ha akkumlátoros lenne. Az új gép vagy ilyen szintű legyen, vagy picivel jobb. De tudja azt, amit a régi canonom tud :)Rengetegszer használom a macro fotózást és sokat nagyítok. Árban nem szeretnék 80.000 forint fölé menni, ha lehetséges :) A válaszokat, ötleteket előre köszönöm :)

2014. júl. 13. 10:29
 1/2 anonim válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezek cserélhető objektíves kompakt gépek ill az egyik tükörreflexes. Olvasd el a termékleírásokat! ;)

2014. júl. 13. 22:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. júl. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!