Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlot...

Milyen fényképezőgépet ajánlotok kezdő / hobbifotozáshoz?

Figyelt kérdés
Utazásaim során szeretném haszánli a gépet, főleg épületeket és tájképeket készíteni. Ami fontos lenne hogy a színeket szépen kiemlje. Teljesen laikus vagyok, az elméletet már elkezdtem olvasgatni. A következő márkákban gondolkozom; Fujifilm, Canon, Nikon, Sony. Ha esetleg van valami más ajánlásotok szívesen hallgatnám. A keretem 100-150K Huf.

2023. okt. 28. 14:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Végül egy fuji XT-20 lett, 18-55 obival, mákom volt mert kijött 120ból, most ezen tanulgatok
2024. jan. 3. 05:43
 12/14 anonim ***** válasza:

1-1 válasz nem igaz, bizonyos kameragépek továbbra is minőségibb képeket készítenek és még egyszerűbbekre is igaz. Átfedések vannak, mivel mind a két kategória nagyon széles skálán mozog. Ez egyéni igénytől is függ. Én például telefont továbbra sem fotósorozat gyártásához akartam használni és ezért mindig egyszerűbb telefonjaim voltak. Túrás vagy nyári sorozatgyártáshoz továbbra is kameragépet preferálok, de abból sem méregdrága profi gépet.

Én 19-ben - tönkrement Samsung miatt - vettem Canon Ixus 185-ös gépecskét 45E magasságában, ami nagyon jó erre a célra. Azóta nem vagyok képben a kínálattal, de például az Emagnál már csak bitang-drága profi gépek vannak. Igazából már 19-ben csökkent a fotógépek kínálata, a Samsung-nak komplett színes operációs rendszere volt olcsóbban.

2024. jan. 11. 13:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként a telefonom most Huawei P-Smart Z, előtte LG K40-S volt.
2024. jan. 11. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, hát ezt írja az egyik tesztoldal az IXUS 185-ösről:

Overall, photography with a compact camera at this price is not something you can expect from DSLR or mirrorless cameras.

Ezt sokan mondhatták volna, de egy tesztoldal mégis hivatalosabb.

Szóval ez minek? Ez annyiban jobb egy teflonnál, hogy van benne optikai zoom.

2024. jan. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!