Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kezdő hobbi fotós vagyok,...

Kezdő hobbi fotós vagyok, szerkesztő program után érdeklődőm ?

Figyelt kérdés

2 hete kezdtem el fotózni tanulni és olyan kérésem lenne hogy keresek olyan egyszerű programot amivel tudnám a képeket forgatni mivel van jó pár kép amin 10-15%-os szögbe el van fordulva a rossz fényképezőgép tartás miatt és ezt szeretném korrigálni.

a másik kérdésem meg az lenne hogy milyen programmal szerkesztitek a képre az aláírásotokat ?

Válaszotokat előre is köszönöm !!

2022. nov. 13. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Nézd meg a GIMP-et.

A képek forgatását az IrfanView is tudja elvileg, vagy kiegészítő vagy opciója van: "lossless image rotation".

2022. nov. 13. 03:03
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Forgatásra meg egyszerű módosításra ezt ajánlom: FastStone Image Viewer - ingyenes és szuper.

Bonyolultabb módosításra, feldolgozásra, retusálásra meg a Photoshopot, akciósan nulla forintért is elérhető állítólag a torrent áruházban.

2022. nov. 13. 03:45
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
A gépek gyártói alapból mellékelnek feldolgozó szoftvert is. Legalábbis az Olympushoz van.
2022. nov. 13. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az IrfanView programmal szinte tetszőleges pontossággal tudod forgatni a képet és utána ki tudod belőle vágni a kívánt részletet

[link]

ha viszont színeken is módosítani szeretnél akkor inkább a FastStone Image Viewer-t használd!

[link]

ha összetettebb program is érdekel akkor a RAW Therapy programnak nézz utána

2022. nov. 13. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!