Milyen használt, hobby fényképezőgépet ajánlanátok használtan? Maximum 80-100 e ftig
Én Nikon3200d- néztem tamaron 18-200, 78e Ft
Vagy ugyan ez 18-105 obival 85, de egy porszem van az objektívben, bár tulaj szerint nem befolyásolja.
Amit találtam jófogáson ezek voltak normálisabbak..
"egy porszem van az objektívben"
Huhh... micsoda problémák...
Egy zoomobiban lesz több is, keresgélj még!
Gondolom ha szemmel látni, akkor nem kicsi😀
Szerintem te nagyon okos lehetsz ha a kérdésre sem tudsz válaszolni 😀
Pont azért mondtam, mert értek hozzá.
A zoom obikat az ember telepumpálja porral azzal hogy használja. Épp ezért egy porszemnél biztosan több van benne.
Ilyen árkategóriában pedig ne várj csodát!
5# nem ezzel van a probléma.
Hanem hogy a kérdést figyelmen kívül hagyva, az apró részletre regálsz, aminek semennyi közé nincs a kérdéshez. Magyarul Off választ adsz.
Természetesen ezután értesz hozzá, de a válaszod még mindig nem látom.
Eddig az egyetlen választ a kérdésre 4# versenyzőtől kaptam. Valamiért alacsonyabb az értékelése, de a kérdésre válaszolt és valószínűleg igaza is van.
4# esetleg gépet tudsz hozzá?
4#+1
1#,5# -1
Azért emeltem ki ez az egy momentumot, mert láthatóan ráparáztál hogy fú van benne _egy_ porszem.
Egy ilyen régi gépnél és obinál lesz még ott sokkal több por és karc meg gomba is.
Én az olympus em10-et ajánlom.
Valamint az index fórumon az adok-veszeket.
Itt komolyabb emberek jönnek össze mint jófogáson....
A Sony NEX széria kiváló belépő gépeket tartalmaz. Nézz utána viszont, hogy mekkora a dinamikatartománya a gépnek, mert kezdő gépnél ez számít leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!